Medisch

De Me-Mover.
Op een verantwoorde manier herstellen.

De Me-Mover is een enorm goed alternatief voor bijvoorbeeld hardlopen. Als we namelijk de belasting van hardlopen en van de Me-Mover met elkaar vergelijken dan zien we dat de impact op de gewrichten (knieën, enkels en ruggengraat) bij de Me-Mover radicaal lager is dan bij hardlopen.

Ook is de staande positie van de Me-Mover een stuk subtieler voor de rug en nek dan bijvoorbeeld fietsen. Over het geheel gezien is dus duidelijk zichtbaar dat de Me-Mover bijdraagt aan een succesvolle ontwikkeling van 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen in het lichaam.

De praktijk leert dat je echt een goed beeld krijgt, en enthousiast wordt,  op het moment dat je de Me-Mover gezien en ook geprobeerd hebt. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om de Me-Mover te proberen onder begeleiding.

CARDIOTRAINING
Geschikt om zowel conditie op te bouwen als calorieën te verbranden, 33% meer dan een traditionele fiets.

LOW-IMPACT
Impact op knieën, enkels en ruggengraat
is radicaal lager dan bij hardlopen. Kan revalidatieproces versnellen.

COMFORTABEL
De natuurlijke “staande” houding is stabieler en vermindert de druk op nek en rug.

Referenties

  • “My Me-Mover is proving to be excellent therapy for my lower back pains, caused by sitting in front of the computer for hours a day. My pains have decreased from excruciating and constant to intermittent and bearable. Much more effective than other therapies I’ve tried.”

    Roger SharpRetired Research Scientist
  • “After hip surgery i have been using my Me-Mover to regain my former strength, which came back very fast! This vehicle is really outstanding when you cannot allow yourself to run or do tough sports”

    Kristian KirkebjergChief Advisor for Grontmij

Zij kozen al voor de Me-Mover: