Zakelijk

De Me-Mover.
Samen voor een gezond bedrijf.

Op een leuke manier bewegen en zo je personeel gemotiveerd en gezond houden? Dan is het aanbieden van bewegen op de Me-Mover een zeer goed idee. De geleverde inspanningen van de medewerkers leiden uiteindelijk tot plezier en ontspanning wat het geluk, de motivatie en de gezondheid ten goede komt. Een fitte medewerker is een goede en productieve medewerker. Bovendien heeft de Me-Mover natuurlijk ook binnen het kader van ‘team building’ ook een positief effect op je medewerkers.

Tevens is de Me-Mover op diverse manieren in te zetten als promotie middel en geschikt om korte afstanden binnen organisaties op een leuke manier te overbruggen.

De praktijk leert dat je echt een goed beeld krijgt, en enthousiast wordt,  op het moment dat je de Me-Mover gezien en ook geprobeerd hebt. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om de Me-Mover te proberen onder begeleiding.

CARDIOTRAINING
Geschikt om zowel conditie op te bouwen als calorieën te verbranden, 33% meer dan een traditionele fiets.

INKLAPBAAR
Eenvoudig in te klappen en mee te nemen in iedere personenauto. Je kunt overal in de buitenlucht trainen.r

ZICHTBAAR
Een hogere positie maakt het makkelijker om te zien en om gezien te worden.

Zakelijke teambuilding en promotie:

Teambuilding op de Me-Mover
Teambuilding op de Me-Mover

Afgelopen week hebben we een fantastische teambuilding mogen verzorgen voor het International Sales Team van Fatboy! We hebben allemaal genoten…