Review: Ruud Roussou

Review: Ruud Roussou
oktober 14, 2020 Creatieve Strategen

L.s. in juni 2020 maakte ik kennis met de Me-Mover, een “buiten” fitness / workout apparaat en was daar op slag verliefd op. Ik wilde heel graag een blauwe, mijn lievelingskleur en daar was er nog maar één van in Nederland. Om die reden kwam ik bij de dealer terecht die de blauwe op voorraad had.

Helaas kreeg ik een technisch probleempje en kwam ik daardoor terecht bij Me-Mover.NL de importeur in St. Michielsgestel en ben daar vandaag 10-10-2020 geweest. Wat ben ik daar bijzonder fijn ontvangen en reuze fijn geholpen, bij mijn Me-Mover is het technische probleempje geweldig opgelost.

Daarnaast hebben zij:

  • De hele Me-Mover uitgelijnd 
  • Het stuur opnieuw gesteld 
  • De remmen gesteld 
  • Professionele verlichting gemonteerd;
  • Een speciaal en professioneel fietspompje gemonteerd.

Wat ben ik ontzettend blij dat ik bij deze vriendelijke vakmensen terecht ben gekomen.

Wanneer je interesse hebt in een fijne en complete workout in de buitenlucht is een Me-Mover werkelijk ideaal. Bij de importeur kun je hem proberen / testen en geven zij jou een demoles van een half uur www.memover.nl een echte aanrader dus.

Me-Mover Importeur, Theobert en Pam, reuze bedankt voor je TOP service. Respect en Chapeau ‼️ 👌🏽👍🏽👏🏼🙌🏽🙏🏼

Hartelijke groet,

Ruud Roussou (Purmerend)

PS ik zoek nog wel Me-Mover maatjes in Purmerend en omgeving.