Samenwerking Topzorg Beweegcentrum bij Cas en Me-Mover Benelux B.V.

Samenwerking Topzorg Beweegcentrum bij Cas en Me-Mover Benelux B.V.
juni 6, 2017 Creatieve Strategen

Topzorg Beweegcentrum bij Cas bekend om zijn innovatieve behandel- en trainingsmethoden start nu ook met de Me-Mover. Topzorg Beweegcentrum bij CAS ziet de Me-Mover als een perfect apparaat om jouw revalidatie/training nóg sneller, soepeler en sterker te doorlopen. De revalidatie gaat sneller en je blijft ook nog in conditie. Bij Cas beschikt momenteel over twee Me-Movers die tijdens de behandeling kunnen worden ingezet. Wij zijn blij met de samenwerking met Topzorg Beweegcentrum bij Cas en het bewijs dat de Me-Mover nu ook medisch inzetbaar is.

Een speciale medische folder, die wij gemaakt hebben in samenwerking met Arno Mooring – Medisch adviseur bij Operatie en Zorg, kun je vinden op:
https://issuu.com/me-mover/docs/me-mover-medical_def?utm_source=conversion_success&utm_campaign=Transactional&utm_medium=email