Anita Sterks mei 2018

Anita Sterks mei 2018
mei 15, 2018 Creatieve Strategen

Na twee meniscusoperaties is mijn knie versleten en staat mijn onderbeen 11% uit het lood. Het advies dat ik gekregen heb is blijven bewegen en een brace om de pijn te verlichten. De brace verlicht inderdaad de pijn. Ik probeerde twee keer per week te zwemmen tot ik de Me-Mover ontdekte. Na een paar lessen was ik zo enthousiast dat ik er één gekocht heb en hier heb ik zeker geen spijt van. Mijn bovenbeenspieren zijn sterker geworden waardoor mijn knie minder belast wordt. Wat resulteert in minder pijn! Brace dus niet meer nodig!! Superblij met mijn stoere stevige Me-Mover. Het is heerlijk om buiten te trainen.  Hij past met gemak opgevouwen in de auto, wat de afwisseling qua omgeving ook nog eens leuk maakt. Ook gebruik ik de Me-Mover om naar mijn werk te gaan. Kortom een ideale combinatie van vervoersmiddel en fitnessapparaat, Anita Sterks