Me-Mover aanwezig bij Jump Open!

Me-Mover aanwezig bij Jump Open!
mei 11, 2018 Creatieve Strategen

Graag laten we weten dat we volgende week zondag van 11.00 tot 20.00 uur met de Me-Mover aanwezig zijn bij de open dag van Jumpteam in Scheveningen. Op deze dag komen zon, zee, strand en watersport samen. Van kite- tot windsurfen en van SUP-pen tot surfen. Ook zijn er clinics op het gebied van materiaalonderhoud en veiligheid, worden er kinderactiviteiten georganiseerd en geeft DJ Ruben Lenten de dag een sportief muzikaal tintje!

Zondag 20 mei 2018 organiseert Jumpteam Scheveningen, in samenwerking met de Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV), van 11.00 tot 20.00 uur de jaarlijkse open dag. Leden en niet leden kunnen deze Pinksterzondag kennis maken met de brandingsportvereniging van Scheveningen. In het clubhuis, op het strand en in zee worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd. 

Het gaat om het testen van surfspullen van verschillende merken*, clinics – van yoga tot kitesurfveiligheid en van het leren kitesurfen in de golven tot materiaalonderhoud – en er zijn (lokale) bedrijven die hun producten en diensten bij Jumpteam promoten. Daarnaast is er een tweedehands markt en heeft de NKV deze dag een ledendag. Voor de kinderen is er onder meer een clinic veilig zwemmen. Ook kunnen zij zich laten schminken. 

DJ Ruben Lenten zal optreden, net als de Jumpteam band en er is een loterij, waarbij mooie prijzen kunnen worden gewonnen! De dag wordt afgesloten met een BBQ. 

Kortom, wil jij er tijdens de Pinksterdagen op uit? Dan ben jij, met gezin of met vrienden, van harte welkom bij Jumpteam aan het Scheveningse strand. 

Let op: de clinics zijn alleen voor leden van Jumpteam en de NKV en hiervoor moet je je van tevoren inschrijven. Dit kan vanaf woensdag 2 mei tot en met zaterdag 12 mei. Houd hiervoor de Facebookpagina van Jumpteam goed in de gaten.