Ontdek Breda op de Me-Mover!

Ontdek Breda op de Me-Mover!
februari 26, 2018 Creatieve Strategen

Met gepaste trots mogen wij melden dat Me-Mover en 2RIDE een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten! Door deze samenwerking ga je de Me-Mover nu ook in het straatbeeld van Breda tegenkomen! Een Citytrip door het mooie Breda is nu direct te boeken via de website van 2RIDE. Ook kan er gekozen worden voor een trip in de mooie natuur rondom Breda!

Citytrip
Een Citytrip in Breda begint op het Chasséveld en voert je langs de singels van Breda, voorheen de levensaders van het historische centrum. Na een korte instructie en oefening ga je onder begeleiding van een instructeur/stadsgids op pad voor een tour van ongeveer 1 tot 1,5 uur. Onderweg stoppen we regelmatig om iets meer over het oude en nieuwe Breda te vertellen.

Out of town trip Breda
Er wordt verzameld bij café Moeke in het Ginneken Breda met koffie/thee. Daar word je opgehaald door de instructeur om op het Schoolakkerplein te oefenen met de Me-Mover. Na deze oefening ga je samen met de instructeur/gids op pad door het prachtige Markdal en Mastbos.
Ervaar de mooie natuur ten zuiden van Breda terwijl je sportief bezig bent. Onderweg stoppen we regelmatig om meer te horen over de omgeving waar je doorheen rijdt.

Meer weten over deze arrangementen? 
Bezoek direct de website van 2RIDE en bekijk de mogelijkheden!