Sport & Bewegen

De Me-Mover.
Het fitnessapparaat voor buiten.

De Me-Mover geeft je een intensieve en optimale training voor het gehele lichaam. Een super leuke manier om naast veel plezier tegelijkertijd veel calorieën te verbranden. Met het unieke systeem van de Me-Mover ontwikkel je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen met veel plezier.

De Me-Mover is een enorm goed alternatief voor bijvoorbeeld hardlopen. Als we namelijk de belasting van hardlopen en van de Me-Mover met elkaar vergelijken dan zien we dat de impact op de gewrichten (knieën, enkels en ruggengraat) bij de Me-Mover radicaal lager is dan bij hardlopen.

De praktijk leert dat je echt een goed beeld krijgt, en enthousiast wordt,  op het moment dat je de Me-Mover gezien en ook geprobeerd hebt. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om de Me-Mover te proberen onder begeleiding.

FULL – BODY WORKOUT
Spieren in benen, armen en rug worden versterkt. Je traint ook evenwicht en coördinatie waardoor je (romp)stabiliteit en houding aanzienlijk verbeteren.

HOGE INTENSITEIT
Een uitgebreide, intensieve en effectieve training in korte tijd.

CARDIOTRAINING
Geschikt om zowel conditie op te bouwen als calorieën te verbranden, 33% meer dan een traditionele fiets.

Referenties

  • The low impact and full body training makes the Me-Mover a great tool to improve or stay in shape, for athletes and amateurs.”

    Wilson Kipketer Former World Record holder in 800M Run

Zij kozen al voor de Me-Mover: