6 maanden met mijn Me-mover – Patrick Ollivier.

6 maanden met mijn Me-mover – Patrick Ollivier.
december 6, 2015 Creatieve Strategen

6 maanden met mijn Me-mover – Patrick Ollivier

https://www.youtube.com/watch?v=VmYs8q9maxo

Patrick Ollivier is een gecertificeerde fitness instructeur en hardloop coach, gevestigd in Lausanne, Zwitserland. Toen hij voor het eerst de Me- Mover ontdekte in de Zwitserse kranten, was hij er meteen verliefd op.

Patrick heeft contact gehad met Jean-Luc van Skeye Mobiliteit (onze Zwitserse distributeur) en leende een Me- Mover voor het weekend en was gelijk verkocht! Patrick bestelde zijn eigen Me-Mover om  reguliere outdoor fitnesslessen te beginnen. Zijn cliënten vinden het geweldig om te trainen op de Me- Mover.

Ik heb een paar dagen met Patrick, Jean-Luc en hun partner Veronique mee gedaan op de Me-Mover in de prachtige omgeving van Lausanne. Veronique werkt veel aan de revalidatie van mensen van verschillende leeftijden.

Ze vertelde me een heel mooi verhaal over een oudere heer van eind 70 die problemen had met zijn evenwicht. Deze zomer heeft Veronique de Me-Mover aan hem voorgesteld. Het was even wennen de eerste paar keer maar het lukte hem! De man was zo blij en trots om alleen te kunnen Me-Moven. Het was lang geleden dat hij kon fietsen, nu heeft hij een nieuwe manier om balans oefeningen op een boeiende, leuke en veilige manier te doen.  Het is een inspirerend verhaal wat ons ook echt blij maakt.

Comments (0)

Laat een reactie achter