Me-mover fitnessgroepen in Lausanne!

Me-mover fitnessgroepen in Lausanne!
september 22, 2015 Creatieve Strategen

Me-mover fitnessgroepen in Lausanne!

Jonas heeft deelgenomen aan de Me-Mover groepsfitness lessen in Lausanne, Zwitserland georganiseerd door fitness coach Patrick Ollivier.

Patrick, een fitness- en wellness coach, begon op april 2015 met groepsfitness lessen met de Me- Mover. Het begon met 4-6 personen per klas, en deze klassen waren direct populair! Met een mengsel van interval trainingen, heuvel beklimmingen en slaloms. De Me-Mover groepsfitness lessen zijn dé manier om snel fit te worden en je hebt er veel plezier in .

Jonas reisde onlangs naar Zwitserland om Patrick te bezoeken en deel te nemen aan deze klassen. Jonas had een geweldige tijd! Dankzij het prachtige Zwitserse landschap, de sensatie van het rijden op een Me- Mover en de fantastische mensen, het was een onvergetelijke ervaring!

De foto’s spreken voor zich :
IMG_8496-900x600  IMG_8510-900x600 IMG_8609-900x600  IMG_8530-900x600 IMG_8543-900x600  IMG_8560-900x600

We willen de deelnemers bedanken, en uiteraard grote dank aan Patrick Ollivier en Jean-Luc Mazzone, die deze fitness klassen samen hebben opgezet.

Als u in Lausanne bent en geïnteresseerd bent in deelname een Me- Mover groep fitness mail dan naar moveattitude@gmail.com. Deze fitness lessen zijn voor mensen van alle fitness niveaus. Wij kunnen garanderen dat dit een ervaring als geen ander zal zijn.

Het Me- Mover team

Comments (0)

Laat een reactie achter