Me-Mover trotse Partner van de Dommelcross!

Me-Mover trotse Partner van de Dommelcross!
februari 5, 2018 Creatieve Strategen

Afgelopen weekend hebben we een top weekend gehad tijdens de tweede editie van de Dommelcross. Een prachtige hardloopcross met ruim 500 deelnemers. De perfecte organisatie heeft ook deze editie weer een prachtige onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in St. Michielsgestel, waar jong en oud aan kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

De Me-Mover was als Premium Partner vertegenwoordigd bij dit fantastische evenement dat volledig in het teken staat van gezondheid en fitness. Waarden die wij natuurlijk van harte ondersteunen als Team Me-Mover!

De Me-Mover is uitermate geschikt ter voorbereiding van bijvoorbeeld de Dommelcross en andere hardloop events. Door te trainen op de Me-Mover versterk je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen, waaronder de rompspieren. Sterke rompspieren werken niet alleen preventief tegen blessures maar zorgen er ook voor dat je efficiënter gaat lopen, lopen kost dan minder energie. Je lichaam hoeft minder te compenseren en er valt nog meer kracht te halen uit je benen. Hierdoor zul je uiteindelijk nog harder gaan lopen!