Revalidatie en fysio deskundigen praten over de Me-Mover

Revalidatie en fysio deskundigen praten over de Me-Mover
december 7, 2015 Creatieve Strategen

Revalidatie en fysio deskundigen praten over de Me-Mover

Physio1

We zeggen al een lange tijd hoe geweldig de Me-Mover is als lichaamsbeweging, en we geloven dat het de beste full-body work-out is. Maar nu kunt u ook horen wat de experts zeggen over de Me-Mover! Bekijk de film.

We hebben deskundigen try-outs en tests laten doen op de Me-Mover. Zij bevestigden dat Me-Mover een low-impact oefening is en als alternatief kan worden gebruikt om een hele reeks van spieren te activeren, waardoor u een geweldige work-out heeft.

We interviewde Dr. Adrian Harrison voor zijn deskundigen oordeel over welke spieren geactiveerd worden dankzij de Me-Mover. En in welke mate de Me-Mover qua belasting in verhouding staat tot bijvoorbeeld hardlopen en andere oefeningen.

Hij was verbaasd van niet alleen het aantal spiergroepen dat wordt geactiveerd maar ook in de hoeveelheid kracht die de spiergroepen ontwikkelen. Hieruit blijkt dat de Me-Mover zorgt voor een continue activering van bijvoorbeeld spieren in de rug, die voortdurend werken bij een hoge intensiteit, in tegenstelling tot draaien wanneer ze alleen worden gebruikt voor korte activatie. De constante activering betekent dat de spieren zeer effectief worden belast op een zachte manier. Naast dit grote effect presenteert de Me-Mover zich als een veelzijdig oefenhulpmiddel dat is te gebruiken door zowel amateurs als atleten voor de verbetering van kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen.

Comments (0)

Laat een reactie achter